Tableta Allview AllDro Speed, acum și pe alb, cu sistem de operare Android 4.0 ICS

2.932 ori
<b>Tableta Allview AllDro Speed, acum și pe alb, cu sistem de operare Android 4.0 ICS</b>Pe cei de la Allview i-am întâlnit și acum o săptămână la Barcelona în cadrul Mobile World Congress, unde au avut un stand dedicat. în acel moment ni s-a promis și sosirea lui Android 4.0 pe tabletele Allview și deja promisiunea este pe cale de...

Pe cei de la Allview i-am întâlnit și acum o săptămână la Barcelona în cadrul Mobile World Congress, unde au avut un stand dedicat. în acel moment ni s-a promis și sosirea lui Android 4.0 pe tabletele Allview și deja promisiunea este pe cale de a fi onorată. Aflați că odată cu sosirea zilei de 8 martie, Ziua Femeii este sărbătorită cu un model de tableta Alldro Speed alb cu sistem de operare Android 4.0 preinstalat.

Este vorba și despre o sărbătorire a sosirii primăverii, ocazie cu care Allview și-a înnoit gama de produse cu acest device pe alb. Tableta vine cu o nouă interfață și cu un sistem de operare mai fluid și mai adecvat unei experiențe moderne pe tabletă. Avem și un browser cu suport pentru Flash Player 11.1, care permite deschiderea simultană a maimulte taburi, plus salvarea paginilor web pentru a le citi offline. Alldro Speed în varianta albă permite și realizarea de apeluri video folosind camera frontală și aplicații că Skype sau Yahoo.

Tableta AllDro Speed albă cu Android ICS costă 649 de lei și este disponibilă la magazinele partenere Allview și shop-ul companiei. Aflați că specificațiile acestui device rămân aceleași cu cele ale variantei originale și includ un display touch de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, un CPU Cortex A8 de 1.2 GHz, GPU Mali 400, 512 MB RAM, 4 GB memorie internă și camera frontală VGA.

Tableta Allview AllDro Speed, acum și pe alb, cu sistem de operare Android 4.0 ICS

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×