Tableta dual-core 4G Motorola XOOM Încorporează și un barometru (Video)

2.816 ori
<b>Tableta dual-core 4G Motorola XOOM Încorporează și un barometru (Video)</b>în momentele în care Internetul nu este disponibil pe telefonul mobil, ar putea fi chiar util un barometru care să ne indice cum va fi vremea. Asta dacă aveți planuri ce pot fi stricate de vreme... Iată că întâi Android 2.3 și acum și Motorola...

în momentele în care Internetul nu este disponibil pe telefonul mobil, ar putea fi chiar util un barometru care să ne indice cum va fi vremea. Asta dacă aveți planuri ce pot fi stricate de vreme... Iată că întâi Android 2.3 și acum și Motorola vin în întâmpinarea dumneavoastră cu un senzor barometru.

Această funcție a fost descoperită întâi în Android 2.3 Gingerbread la momentul lansării sale cu câteva săptămâni în urmă și ne întrebam când vom vedea un smartphone sau o tabletă care să profite de suportul pentru barometru. Iată că acum Motorola XOOM, celebra tableta dual core și cu suport 4G LTE anunțată la CES 2011 va include un astfel de senzor, care va opera fără probleme pe Android 3.0 Honeycomb.

Vestea despre prezența acestei funcții a sosit atât pe pagina de Facebook a celor de la Moto, cât și pe pagina dedicată dezvoltatorilor ce produc aplicații pentru tabletă. Lista de senzori include și câțiva care detectează mișcarea, senzori de luminozitate și de proximitate. Dacă XOOM nu vă este familiar, iată o scurtă prezentare care ne oferă mai degrabă o privire asupra lui Android 3.0 decât asupra designului terminalului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×