Nexus S are probleme cu resetarea din senin; Google le va rezolva!

1.844 ori
<b>Nexus S are probleme cu resetarea din senin; Google le va rezolva!</b>Deși Samsung Nexus S nu se anunță un succes al vânzărilor de terminale ale acestei perioade post-sărbători de iarnă, iată că handsetul are acum și niște probleme care îl vor face mai puțin tentant. După cum au pățit și unele modele Nokia...

Deși Samsung Nexus S nu se anunță un succes al vânzărilor de terminale ale acestei perioade post-sărbători de iarnă, iată că handsetul are acum și niște probleme care îl vor face mai puțin tentant. După cum au pățit și unele modele Nokia N8, smartphone-ul se poate reseta din senin.

Diferența este că în cazul noului Google Phone, resetarea se produce în clipa în care efectuați un apel. Din păcate problema nu este una care se petrece doar o dată și apoi dispare, iar utilizatorii nemulțumiți s-au plâns că acest bug i-a afectat o dată la câteva zile și uneori chiar de 4 ori la rând, în cazul unui singur apel.

Google a aflat de aceste plângeri și a promis că va colabora cu Samsung pentru rezolvarea problemei. Așteptăm o actualizare de firmware cât mai rapidă pentru acest terminal altminteri destul de bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×