Motorola prezintă un trio de telefoane mid-range: Clutch i475, Theory și Motorola i412

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.285 ori
<b>Motorola prezintă un trio de telefoane mid-range: Clutch i475, Theory și Motorola i412</b>Motorola împreună cu operatorul Boost Mobile au prezentat recent 3 noi modele midrange, cu specificații rezonabile și prețuri accesibile. Terminalele sunt disponibile cu oferte de abonamente cu opțiuni nelimitate și servicii wireless care...

Motorola împreună cu operatorul Boost Mobile au prezentat recent 3 noi modele midrange, cu specificații rezonabile și prețuri accesibile. Terminalele sunt disponibile cu oferte de abonamente cu opțiuni nelimitate și servicii wireless care funcționează în afară abonamentului.

Primul pe listă este Motorola Clutch, un soi de walkie talkie evoluat care funcționează în rețeaua Nextel Direct iDEN și suportă mesageria pe bază de "thread". Telefonul vine cu o tastatură QWERTY comodă și este însoțit în portofoliul Boost Mobile de către modelul Motorola Theory. Acest terminal vine cu un design premium, o tastatură QWERTY fizică și un display color QVGA de 2.4 inchi.

Motorola Theory

Theory dispune de mesagerie instant și suportă web browsing. în cele din urmă, Motorola a prezentat modelul i412, un telefon de mici dimensiuni, dar cu o baterie de 1130 mAh, cu o durată de viață destul de bună - 3.4 ore de convorbiri și 4 zile de funcționare în standby. Veți putea folosi și aplicații Java pe acest model și rula jocuri.

Motorola i412

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×