Tableta Toshiba Excite Pure sosește În premieră În România prin eMAG.ro, preț bun!

2.255 ori
<b>Tableta Toshiba Excite Pure sosește În premieră În România prin eMAG.ro, preț bun!</b>Astăzi eMAG.ro anunță sosirea tabletei Toshiba Excite Pure în premieră în România în ofertă să, la un preț de 1.299 lei. Avem de-a face cu o tabletă quad core, pe care o puteți admira mai jos și care promite o durată de viață a bateriei...

Astăzi eMAG.ro anunță sosirea tabletei Toshiba Excite Pure în premieră în România în ofertă să, la un preț de 1.299 lei. Avem de-a face cu o tabletă quad core, pe care o puteți admira mai jos și care promite o durată de viață a bateriei de 10 ore.

Terminalul rulează Android 4.2 Jelly Bean și folosește un procesor quad core Nvidia Tegra 3. Ecranul de 10.1 inch este de tip Toshiba Autobrite și folosește tehnologie Resolution+. Tableta cântărește doar 630 de grame, vine cu 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și suport pentru încă 32 GB via microSD. Rezoluția acestui device este de 1280 x 800 pixeli, iar camera principală are 3 MP și autofocus.

Pret Toshiba Excite Pure

Gadgetul măsoară 10.5 mm în grosime, vine cu camera frontală de 1.2 MP și baterie Li-Polymer cu 2 celule, plus difuzoare cu DTS Sound. Lansarea acestui produs este exclusivă la eMAG.ro și așteptam acum să se facă trecerea la Tegra 4, cât de curând posibil.

Preview Toshiba Excite Pure

Puteți afla prețul actualizat al tabletei, accesând pagina dedicată produsului, pe eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×