Iată o imagine finală cu Motorola Droid Ultra, terminal cu look destul de banal

1.178 ori
<b>Iată o imagine finală cu Motorola Droid Ultra, terminal cu look destul de banal</b>Se pare că nu doar Moto X se pregătește să debuteze în aceste zile, ci o întreagă gamă de telefoane Motorola, printre care și modelul Droid Ultra. Acesta a primit o imagine finală a produsului, o randare care nu lăsa loc de îndoială cu...

Se pare că nu doar Moto X se pregătește să debuteze în aceste zile, ci o întreagă gamă de telefoane Motorola, printre care și modelul Droid Ultra. Acesta a primit o imagine finală a produsului, o randare care nu lăsa loc de îndoială cu privire la existența acestui model.

Ca și în 2012, Motorola va lansa 3 terminale mobile separate: Droid MAXX (XT1080M), Droid Mini (XT1030) și Droid Ultra, care va avea o versiune roșie și una albă. Ultra ar urma să vină cu o cameră de 10 megapixeli RGBC, cu un senzor specializat pe balansul de alb și expunere. Zvonurile afirmă că acest terminal va oferi un ecran de 5 inch cu rezoluție Full HD și un procesor Snapdragon 800 quad core.

Handsetul va include și 2 GB RAM și mă întreb din ce material e fabricată partea din spate, care aduce cu modelele mai vechi din Kevlar. Vă reamintesc că Motorola are un eveniment oficial pe 11 iulie, în aceeași zi cu Nokia și ne-ar putea prezenta noi telefoane atunci.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×