Tabletul Apple se va numi "Apple Slate", mentionat oficial in premiera

2.280 ori
<b>Tabletul Apple se va numi "Apple Slate", mentionat oficial in premiera</b>Dupa luni intregi de asteptare, speculatii si concepte, avem in sfarsit detalii cat de cat concrete in legatura cu tabletul Apple. In cadrul unui discurs organizat de o parte din numele mari de la New York Times, Bill Keller mentioneaza faptul ca tabletul...

Dupa luni intregi de asteptare, speculatii si concepte, avem in sfarsit detalii cat de cat concrete in legatura cu tabletul Apple. In cadrul unui discurs organizat de o parte din numele mari de la New York Times, Bill Keller mentioneaza faptul ca tabletul se va numi Apple Slate si va sosi pe piata in curand.

Dezvaluirea are loc la minutul 8:30, in clipul de mai jos:

Aparent New York Times va oferi continuturi pentru acest terminal, iar colaborarea dintre Apple si faimoasa publicatie era deja cunoscuta tuturor persoanelor din domeniu. De parca aceasta informatie nu era de ajuns, cei de la Slashgear au descoperit imagini cu locasul SIM al unui "viitor terminal Apple", care poate fi un nou iPhone sau Apple Tablet.

Dupa cum o arata si imaginile de mai jos, prin comparatia cu locasul SIM al lui iPhone 3GS, noua componenta este mai mare si va fi fabricata de catre acelasi partener Apple, Foxconn. Micuta componenta va costa 14.05 dolari, vine cu un nou mecanism de extragere, include o rama metalica si pare a face parte dintr-un gadget mai gros decat un iPhone.

Apple Tablet SIM Tray

Pe cand un anunt oficial al lui Apple Slate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×