Târgul IT&C organizat de LSAC aşteaptă tinerii absolvenţi cu joburi în cadrul marilor companii tech

820 ori
<b>Târgul IT&C organizat de LSAC aşteaptă tinerii absolvenţi cu joburi în cadrul marilor companii tech</b>Primăvara se număra bobocii, dar şi angajările şi joburile noi scoase la bătaie. Ca atare tinerii absolvenţi de facultăţi IT, dar si studenţii sunt aşteptaţi în acest weekend, pe 10 şi 11 martie la Facultatea de Automatica şi Calculatoare din Bucureşti.

Primăvara se număra bobocii, dar şi angajările şi joburile noi scoase la bătaie. Ca atare tinerii absolvenţi de facultăţi IT, dar si studenţii sunt aşteptaţi în acest weekend, pe 10 şi 11 martie la Facultatea de Automatica şi Calculatoare din Bucureşti.

LSAC Bucureşti organizează Târgul IT&C, târg de joburi pentru studenţii şi absolvenţii facultăţilor din domeniul IT&C. Acolo vor putea găsi posturi la nume mari precum Vodafone, Siemens, ING, BRD, Tremend, JP Morgan, plus multe altele. Un total de 36 de companii scot la bătaie posturi pentru tineri. Acesta este cel mai mare eveniment de profil din ţara noastră.

Mobilissimo.ro are plăcerea şi onoarea să fie partener oficial al evenimentului, în secţiunea Media. Reţineţi că la târg veţi găsi pe lângă oferte de angajare, posibilităţi de internship, stagii de practică şi multe altele. Veţi putea lua pulsul pieţei de muncă IT de la noi între orele 10:00 şi 17:00 pe 10 şi 11 martie la Facultatea de Automatica şi Calculatoare din Bucureşti.

Cei interesaţi pot vizita standurile firmelor, pune întrebări celor de acolo şi aplica la joburi. Vor avea loc în fiecare oră şi conferinţe de prezentare a companiilor şi există posibilitatea de a câştiga premii. Şi, compania de 1 miliard de dolari, UIPath va fi acolo!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×