Nokia N96, editia Bruce Lee intr-o reclama cu ping pong si arte martiale (Video)

2.680 ori
<b>Nokia N96, editia Bruce Lee intr-o reclama cu ping pong si arte martiale (Video)</b>In cazul in care nu stiati, telefonul Nokia N96 este disponibil acum intr-o versiune speciala, care reinvie mitul Bruce Lee. Astfel, veti observa prezenta unei imagini reprezentand celebrul expert in arte martiale pe acest telefon, care soseste impreuna...

In cazul in care nu stiati, telefonul Nokia N96 este disponibil acum intr-o versiune speciala, care reinvie mitul Bruce Lee. Astfel, veti observa prezenta unei imagini reprezentand celebrul expert in arte martiale pe acest telefon, care soseste impreuna cu o figurina Bruce Lee. Nici reclama la acest terminal nu este de negljiat, ea prezentand secvente video cu Lee jucand ping pong cu ajutorul unui nunchaku.

N96, editia Bruce Lee soseste cu accesorii bonus, printre care si figurina Bruce Lee anterior mentionata, intregul pachet avand pretul de 1300 de dolari. La urma urmei, trebuie sa recunoastem ca pentru fanii adevarati ai artelor martiale acest telefon va valora greutatea sa in aur. Nici N96 nu este de neglijat, telefonul fiind dotat cu o memorie interna Flash de 16GB, slot pentru carduri microSD, 128MB RAM si 256MB memorie de sistem.

Printre specificatiile acestui telefon Nokia performant se numara sistemul de operare Symbian 9.3, Nokia S60 editia a treia, feature pack 2 si un display QVGA LCD TFT cu diagonala de 2.8 inchi si rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Sursa: Gsm Dome

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×