Tasta misterioasa a lui Apple iPad dezvaluie noi functii

1.596 ori
<b>Tasta misterioasa a lui Apple iPad dezvaluie noi functii</b>La mai bine de o luna de la prezentarea oficiala a lui Apple iPad, inca se mai descopera detalii ale acestui tablet. Spre exemplu, cu o zi in urma a fost descoperita o tasta misterioasa pe accesoriul tastatura al gadgetului, plasata fix deasupra butonului...

La mai bine de o luna de la prezentarea oficiala a lui Apple iPad, inca se mai descopera detalii ale acestui tablet. Spre exemplu, cu o zi in urma a fost descoperita o tasta misterioasa pe accesoriul tastatura al gadgetului, plasata fix deasupra butonului "6".

Specialistii se asteapta ca respectivul buton sa lanseze un meniu de widgeturi sau un dashboard, iar Apple a ales sa tina tasta blanc pana acum, pentru a nu ii dezvalui functia. E bizar ca in ciuda tuturor testelor facute de bloggeri si jurnalisti, nimeni nu a mentionat tasta respectiva pana acum. Sa fie aceasta o sugestie din partea Apple?

Tasta secreta iPad

Un set de widgeturi sau un meniu de administrare ar fi util pe acest tablet, imbunatatind experienta oferita de terminal. Credeti ca vom vedea o astfel de dotare pe iPad?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×