Tastatura Swype vine acum și cu dictare vocală Dragon și câteva noi funcții (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.285 ori
<b>Tastatura Swype vine acum și cu dictare vocală Dragon și câteva noi funcții (Video)</b>Faimoasa tastatura Swype continuă să evolueze, de această dată asociindu-se cu un sistem de dictare vocală numit Dragon. Swype Beta for Android primește noile funcții printr-o actualizare OTA (over the air),&nbsp;iar tehnologia Dragon Dictate...

Faimoasa tastatura Swype continuă să evolueze, de această dată asociindu-se cu un sistem de dictare vocală numit Dragon. Swype Beta for Android primește noile funcții printr-o actualizare OTA (over the air), iar tehnologia Dragon Dictate reprezintă principala sa îmbunătățire. Mai multe detalii aflați în următoarele rânduri și în clipul de mai jos:

Dragon Dictate este un sistem de recunoaștere vocală și dictare mai eficient decât multe alte asemenea tehnologii, inclusiv cea Google. în primul rând utilizatorul nu mai trebuie să vorbească atât de lent și rar pentru a fi recunoscute cuvintele sale, ceea ce este un mare plus. Deocamdată Swype și Dragon suportă limbile engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă, dar mai multe vor sosi anul viitor. Swype a primit de asemenea un algoritm evoluat de recunoaștere a scrisului, care acum funcționează și contextual.

Puteți combina dictarea cu scrierea Swype și după o perioadă sistemul de input va învăța frazele și expresiile preferate ale utilizatorului și le va scrie mai rapid. Puteți descărca mai multe limbi străine din zona de setări și preferințe ale tastaturii și de menționat este și o mică schimbare de ordin vizual: traseul degetului pe ecran între litere este acum marcat cu portocaliu și nu cu albastru.

Iată mai multe detalii într-un clip de prezentare:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×