Preşedintele TCL postează pe Twitter o fotografie cu BlackBerry KEYone, înainte de debutul de la MWC 2017

1.324 ori
<b>Preşedintele TCL postează pe Twitter o fotografie cu BlackBerry KEYone, înainte de debutul de la MWC 2017</b>În acest weekend ar trebui să asistăm la debutul lui BlackBerry Mercury, în cadrul MWC 2017, iar ca teaser avem fotografia de mai jos, proaspăt postata pe Twitter de către preşedintele TCL. După cum ştiţi TCL a preluat brandul BlackBerry anul trecut şi..

În acest weekend ar trebui să asistăm la debutul lui BlackBerry Mercury (DTEK70), în cadrul MWC 2017, iar ca teaser avem fotografia de mai jos, proaspăt postată pe Twitter de către preşedintele TCL Steve Cistulli. După cum ştiţi TCL a preluat brandul BlackBerry anul trecut şi va produce handset-uri sub acest brand.

Multiple scăpări ale acestui model au avut loc până acum, dar şi o prezentare în spatele uşilor închise la CES 2017. Terminalul produs de chinezii de la TCL va aduce o tastatură fizică QWERTY, dar una cu suport touch pentru scrolling şi alte sarcini de gen. Fotografia postată de oficial include şi un tricou sau poate căciula sau eşarfă cu logo-ul FC Barcelona, indiciu clar că oficialii TCL se pregătesc de MWC 2017, care are loc în Barcelona.

Mercury ar urma să vină cu 3 GB RAM şi procesor Snapdragon 625, plus o cameră de 12 megapixeli şi baterie de 3505 mAh. Va avea şi un ecran de 4.5 inch cu rezoluţie atipică, 32 GB stocare şi difuzoare stereo. Nu e exclus să mai vedem încă un model BlackBerry/TCL în Barcelona, poate mai high-end.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×