TeamViewer va fi actualizat și va include suport pentru controlul de la distanță al unui telefon

Autor:  | Publicat în:  TeamViewer 1.447 ori
<b>TeamViewer va fi actualizat și va include suport pentru controlul de la distanță al unui telefon</b>TeamViewer este un software celebru de tip remote desktop, care operează pe o multitudine de platforme, inclusiv iOS, Android și chiar Windows Phone și RT. Ei bine, astăzi creatorul său a anunțat că va include suport pentru control de la distanță...

TeamViewer este un software celebru de tip remote desktop, care operează pe o multitudine de platforme, inclusiv iOS, Android și chiar Windows Phone și RT. Ei bine, astăzi creatorul său a anunțat că va include suport pentru control de la distanță și pentru telefoanele mobile, ce vor putea fi controlate de pe PC.

Nouă soluție se numește TeamViewer QuickSupport și vă va permite să preluați controlul telefonului mobil de pe orice computer. Vestea este îmbucurătoare pentru cei care lucrează de pe iPad-uri și terminale Android și vor să o facă și de la distanță. Există și un alt aspect pozitiv aici: diagnosticare și rezolvarea bugurilor și problemelor de la distanță pentru o tabletă sau un telefon mobil, în cazul personalului specializat.

Pentru ca noua soluție să funcționeze veți avea nevoie de TeamViewer 8 și o licență în plus. QuickSupport va rula pe Android și iOS, dar contează mult și modelul de elefon. Până acum aplicația e compatibilă cu Sony, Medion și Alcatel One Touch. Samsung, Motorola, LG și HTC nu se afla pe lista încă.

TeamViewer va fi actualizat și va include suport pentru controlul de la distanță al unui telefon

Pe iPhone și iPad veți putea realiza de la distanță setup pentru email, calendare, conexiuni VPN, chat, vizualizare de fișiere de sistem, transferuri de fișiere și capturi de ecran. Gasiti fisierele necesare aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×