Adio și Google Latitude; Încă un serviciu Google casat pe 9 august!

1.401 ori
<b>Adio și Google Latitude; Încă un serviciu Google casat pe 9 august!</b>în această lună i-am spus adio lui Google Reader, iar de lună viitoare îl pierdem și pe Google Latitude, care din câte am înțeles va fi integrat parțial în Google+. Anunțul a venit astăzi, odată cu sosirea unei actualizări importante pentru...

în această lună i-am spus adio lui Google Reader, iar de lună viitoare îl pierdem și pe Google Latitude, care din câte am înțeles va fi integrat parțial în Google+. Anunțul a venit astăzi, odată cu sosirea unei actualizări importante pentru aplicația Google Maps pentru Android.

Google Maps nu va mai include funcții Latitude și check-in-uri Latitude începând cu 9 august, dar Google+ primește în schimb o funcție similară. E vorba despre posibilitatea de a partaja locul în care vă aflați și a realiza check in-uri în Google+ pentru Android și în curând și pentru iOS. Odată cu instalarea celei mai noi actualizări a lui Google Maps pe device-ul vostru veți observa lipsa lui Latitude și aflați că veți pierde și listele de prieteni pe care le aveați în aplicație.

Până acum acest serviciu putea fi folosit pentru a vedea cu aproximație unde se afla un prieten/contact pe hartă, ceea ce poate suna o încălcare a intimității și poate fi și motivul pentru care Google a decis să caseze serviciul. Latitude a debutat în februarie 2009, sub formă de aplicație mobilă bazată pe localizare și succesor al lui Dodgeball, serviciu bazat pe SMS. Oare ce altă aplicație său serviciu va mai închide Google pe viitor?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×