Huawei P9 primește certificarea din partea FCC; aflăm și ce capacitate va oferi bateria acestui model

Autor:  | Publicat în:  Huawei 950 ori
<b>Huawei P9 primește certificarea din partea FCC; aflăm și ce capacitate va oferi bateria acestui model</b>Printre smartphone-urile ce urmează a debuta &icirc;n cur&acirc;nd, se numără și Huawei P9 - terminal despre care am aflat c&acirc;teva lucruri interesante anterior. Astăzi ni se aduce la cunoștiință faptul că Huawei P9 tocmai ce a primit...

Printre smartphone-urile ce urmează a debuta în curând, se numără și Huawei P9 - terminal despre care am aflat câteva lucruri interesante anterior. Astăzi ni se aduce la cunoștiință faptul că Huawei P9 tocmai ce a primit certificarea FCC pe data de 3 martie, fiind vorba despre versiunea EVA-L09.

De aici aflăm că telefonul oferă conectivitate Bluetooth, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC dar și 4G LTE-A ce promite din start viteze de download superioare. De asemenea, iese la iveală faptul că Huawei P9 va adopta o baterie de 2900 mAh, o unitate ce ar putea beneficia și de tehnologia de încărcare rapidă.

Cât despre restul specificațiilor, leak-uri anterioare ne-au dezvăluit că telefonul va oferi o cameră foto duală de 12 megapixeli, un scanner de amprente, și un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Un port USB Type-C s-ar putea număra printre dotări, alături de un procesor Kirin 950/955.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×