Telefonul cu cameră de 16 megapixeli Sony Ericsson Cyber-shot S006, În teste la FCC

2.615 ori
<b>Telefonul cu cameră de 16 megapixeli Sony Ericsson Cyber-shot S006, În teste la FCC</b>Se pare că bariera de 12 megapixeli a rămas de mult în urmă și deja aspirăm la cameraphone-uri de 16MP, cum este cazul lui Sony Ericsson Cyber-shot S006, care și-a făcut recent apariția pe lista autorității americane FCC. &nbsp; Terminalul va...

Se pare că bariera de 12 megapixeli a rămas de mult în urmă și deja aspirăm la cameraphone-uri de 16MP, cum este cazul lui Sony Ericsson Cyber-shot S006, care și-a făcut recent apariția pe lista autorității americane FCC.

Terminalul va sosi în primăvară în Japonia, în portofoliul operatorul local KDDI și bănuim că până în vară îl vom vedea și în Europa. Printre dotările acestui super cameraphone se numără un procesor Snapdragon de 1 GHz, un display touch de 3.3 inchi și opțiunile obișnuite de conectivitate - WiFi, Bluetooth și GPS.

Nu avem încă o platformă software pentru acest telefon, dar e probabil ca Android să fie favorizat. Noul senzor al camerei este un Exmor R, care se descurcă excelent în situațiile în care sursa de lumină este slabă sau lipsește. Nivelul său ISO poate atinge chiar valoarea 12800, iar mărimea senzorului este mai mică decât a celui de pe Nokia N8, deci nu vă lăsați păcăliți de cei 16 megapixeli tocmai dezvăluiți.

Pe lângă aceste dotări, menționăm că handsetul este rezistent la contactul cu apa și în mod bizar variantele sale de culoare sunt unele inedite: auriu, roz și albastru. Mai multe detalii probabil la CES 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×