Nokia Lumia 900, acum și pe alb, iată o imagine ajunsă din greșeală pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.177 ori
<b>Nokia Lumia 900, acum și pe alb, iată o imagine ajunsă din greșeală pe Internet</b>Deși poate părea la prima vedere o scăpare voită, se pare că această imagine cu un Nokia Lumia 900 alb a ajuns pe web din greșeală. După cum știți deja telefoanele Lumia se găsesc în câteva variante de culoare, iar cea albă este lansată...

Deși poate părea la prima vedere o scăpare voită, se pare că această imagine cu un Nokia Lumia 900 alb a ajuns pe web din greșeală. După cum știți deja telefoanele Lumia se găsesc în câteva variante de culoare, iar cea albă este lansată mai târziu, cum s-a întâmplat cu numeroase telefoane celebre în ultima vreme, de la Droid RAZR la Galaxy Nexus.

Ieri Nokia anunța că va exista o variantă albă a primului său handset cu Windows Phone, Lumia 800, dar din greșeală a postat o imagine a lui Lumia 900 în locul celei potrivite. Cum ne dăm seama de diferență, având în vedere că terminalele arata la fel, în afară diagonalei ecranului? Ei bine, Lumia 800 nu are o cameră frontală, în vreme ce Lumia 900 posedă o asemenea dotare, după cum se vede și în imagine. Aici apar două posibilități: fie Nokia va lansa un Lumia 800 care aduce și camera frontală drept bonus, fie acesta este Lumia 900 pe alb.

Mai există și un alt aspect interesant la acest device: faptul că îi lipsește brandingul AT&T. Deci, dacă acesta este cu adevarat Lumia 900, vestea buna e ca fara AT&T inseamna ca el va ajunge si in Europa, nu-i asa? Desi se zvonise ca handsetul este exclusiv american... Până la urmă, las la latitudinea voastră identitatea acestui device. Eu cred că este Lumia 900, voi ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×