[UPDATE - am adăugat video] Huawei P20 are parte de încă o scăpare, noi vedem 3 camere în spate; Chiar sunt?

3.139 ori
<b>[UPDATE - am adăugat video] Huawei P20 are parte de încă o scăpare, noi vedem 3 camere în spate; Chiar sunt?</b>Ultimele scăpări ale lui Huawei P20 păreau să se axeze mai mult pe decupajul frontal decât pe orice altceva, dar acum avem noi scăpări care dezvăluie un spate din sticlă de această dată. Le analizăm mai jos.

Ultimele scăpări ale lui Huawei P20 păreau să se axeze mai mult pe decupajul frontal decât pe orice altceva, dar acum avem noi scăpări care dezvăluie un spate din sticlă de această dată. Le analizăm mai jos.

Vă reamintesc că Huawei a confirmat deja numele P20 pentru nouă serie de telefoane, dar şi faptul că acestea vor sosi la Paris, pe 27 martie. Ceea ce vedem aici este un clasic "sandwich de sticlă şi metal". Avem un panou din sticlă în spate şi unul în faţă, iar între ele se află o ramă metalică. Ecranul are muchii înguste, iar zona din stânga sus include camera frontală. Mi se pare și că terminalul e puțin mai gros decât media.

Huawei P20, camera tripla

Privind cu atenţie la spate, parcă întrezăresc o cameră triplă, cu 2 senzori clar la vedere şi un al treilea în partea dreaptă, sub sticlă. Asta dacă nu îmi joacă feste ochii. Conform zvonurilor, camerele din spate vor fi o combinaţie între un senzor normal, unul monocrom şi unul telephoto. Nici urmă de scanner de amprente aici, în faţă sau spate. Fie îl vom găsi integrat lateral, fie integrat în display, sau îi va lua locul o autentificare facială avansată.

Huawei P20, camera 3

Acest handset ar trebui să debuteze cu procesor Kirin 970, 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Va avea şi variante Lite, Pro şi Plus. Modelul Pro şi-a dezvăluit specificaţiile recent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×