Telefoanele Motorola MotoMing 2, ROKR E10 si Moto Q10, prezente la CTIA?

1.916 ori
<b>Telefoanele Motorola MotoMing 2, ROKR E10 si Moto Q10, prezente la CTIA?</b>Dupa ce Motorola a anuntat prea tarziu terminalul Motorola Z10 la CES, producatorul american de handseturi a fost foarte "tacut" in legatura cu noile telefoane pe care le va lansa in 2008. Pe lista de zvonuri si terminale asteptate regasim modelele...

Dupa ce Motorola a anuntat prea tarziu terminalul Motorola Z10 la CES, producatorul american de handseturi a fost foarte "tacut" in legatura cu noile telefoane pe care le va lansa in 2008. Pe lista de zvonuri si terminale asteptate regasim modelele MotoMing 2, ROKR E10, Moto Q10, dar si un interesant Kodak Phone. Aruncati o privire asupra viitorului Motorola vizionand clipul urmator, accesibil printr-un click pe imaginea de mai jos:

Motorola a promis va lansa toate aceste handseturi la CTIA, show tech care se va desfasura intre 1 si 3 aprilie 2008. Probabil ca producatorul nu a dorit ca terminalele sale sa fie umbrite de concurentii de la Nokia sau Sony Ericsson, care au anuntat peste 10 noi telefoane la Mobile World Congress. Parteneriatul dintre Motorola si Kodak va avea ca rezultat un terminal dotat cu o camera de 5 megapixeli, pe care il vom vedea in magazine chiar in acest an.

De asemenea, Motorola Q10 pare a fi un update la Motorola Q9, smartphone dotat cu Windows Mobile, care va fi inlocuit de Windows Mobile 6.1. Pe lista de posibile lansari se afla si MOTO ROKR E10, un slider cu functii muzicale, care va concura cu orice Sony Ericsson Walkman. Printre handseturile prezentate in clipul de mai jos se numara si un posibil Motorola A1600/MotoMing 2, urmasul celebrului terminal MotoMing.

Speram ca Motorola va reusi sa isi revina din problemele financiare si cele de management prin intermediul noilor sale telefoane, stergandu-ne impresia proasta de la Mobile World Congress, cand producatorul a prezentat doar low-end-uri.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×