Telefonul TV Samsung P960 soseste in Taiwan, poate si Romania

1.894 ori
<b>Telefonul TV Samsung P960 soseste in Taiwan, poate si Romania</b>Dupa ce ANRCTI ne anunta ca serviciile de televiziune mobila vor fi popularizate in urmatorii ani, deoarece studiile arata ca romanii ar devora TV si pe mobil, aflam ca Samsung P960 se lanseaza in Taiwan, oferind functiile TV pe care le-am aprecia si in...

Dupa ce ANRCTI ne anunta ca serviciile de televiziune mobila vor fi popularizate in urmatorii ani, deoarece studiile arata ca romanii ar devora TV si pe mobil, aflam ca Samsung P960 se lanseaza in Taiwan, oferind functiile TV pe care le-am aprecia si in Romania.

Samsung P960 a fost prezent (si prezentat) la celebrul show Mobile World Congress, de la Barcelona, dar iata ca a venit momentul anuntarii sale oficiale. Telefonul isi va face aparitia in Taiwan, iar gigantul coreean care produce acest terminal a anuntat ca handsetul va fi disponibil incepand cu cel de-al treilea sfert fiscal al lui 2008. In acest moment, 4 din 5 operatori de telefonie mobila din Taiwan testeaza servicii TV mobile.

E normal ca Samsung sa pregateasca un telefon care sa suporte aceste servicii, pentru a profita de noile tehnologii din Taiwan. De asemenea, trebuie sa mentionam ca P960 este un terminal cu suport pentru DVB-H, standardul televiziunii mobile europene, deci este posibil ca noul Samsung sa isi faca aparitia si pe "Batranul Continent", candva in 2008. Samsung P960 nu este definit doar de suportul sau TV, ci si de cel pentru conectivitate HSDPA si o camera de 3.2 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×