Un nou smartphone Samsung Galaxy On cu Infinity Display ar urma să vină în iulie

1.034 ori
<b>Un nou smartphone Samsung Galaxy On cu Infinity Display ar urma să vină în iulie</b>Sud-coreenii de la Samsung vor să își aducă panourile Infinity Display și în gama Galaxy On aparent, un eveniment de lansare pentru un asemenea produs fiind programat pentru luna viitoare. Nu se știe clar la ce sumă va fi vândut noul model

Samsung îşi extinde tot mai mult implementarea de ecrane Infinity Display, astfel că după ce le-a adus pe gama Galaxy A şi parţial şi pe Galaxy J-uri, acum astfel de ecrane ajung pe modelele Galaxy On. Aflăm că un smartphone cu Infinity Display va debuta în iulie in aceasta gama.

Seria Galaxy On a fost una destinată pieţelor precum India sau ţărilor în tranziţie. Acele telefoane erau gândite să vină cu ecran mare, dotări midrange sau entry level şi preţuri care să concureze cu cele ale modelelor din China. De fapt seria Galaxy On include câteva telefoane Galaxy de buget rebranduite. Noile modele Galaxy On vin cu ecrane Infinity şi ar urma să sosească în India în prima săptămână din iulie.

Terminalele noi vor avea 4 GB RAM, 64 GB stocare şi procesor Exynos la bord. Sunt şanse mari ca aceste handseturi să fie înrudite cu Galaxy J6, cu mici modificări. Un aspect inedit este că unităţile Galaxy On se vând mereu online şi au preţuri mai mici decât modelele care se vând şi offline. Ideea este de a fura puţin din strălucirea rivalilor Xiaomi Redmi.

E interesant să îl vedem pe Samsung Galaxy J6 generând modele derivate şi înrudite, precum Galaxy A6 sau Galaxy On. Mă aștept și la baterii generoase și cameră duală pe măcar un model Galaxy On.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×