Telefoanele Sharp AQUOS sosesc și În Europa! Ecrane și camere 3D, procesoare de 1.4GHz și multe altele!

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.535 ori
<b>Telefoanele Sharp AQUOS sosesc și În Europa! Ecrane și camere 3D, procesoare de 1.4GHz și multe altele!</b>Printr-un pont primit dela @StefanIacob am aflat că Sharp intenționează să ofere la nivel internațional seria de telefoane AQUOS, cunoscute pentru specificațiile lor avansate. Astfel, după ce în această lună a debutat un model cu ecran și...

Printr-un pont primit dela @StefanIacob am aflat că Sharp intenționează să ofere la nivel internațional seria de telefoane AQUOS, cunoscute pentru specificațiile lor avansate. Astfel, după ce în această lună a debutat un model cu ecran și cameră 3D în Japonia, astfel de terminale vor ajunge în America de Nord, China și Europa în următoarele luni.

Seria AQUOS Phone este compatibilă cu televizoarele AQUOS LCD TV, la care se va conecta atât prin HDMI, cât și prin DLNA. Cel mai nou model de telefon al celor de la Sharp este IS11H, care vine cu un CPU Snapdragon de 1.4GHz, camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura 3D și ecran touch de 3.7 inchi care afișează imagini 3D.

Același smartphone rulează Android 2.3 și vine cu GPS, Bluetooth, WiFi și un tuner TV 1Seg. Pe când și în România un astfel de terminal performant, mai ales că încă așteptăm pătrunderea telefoanelor 3D pe piața noastră?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×