Muzicienii definesc viitorul Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 794 ori
<b>Muzicienii definesc viitorul Nokia</b>La prima vedere, Tero Ojanpera, de la Nokia si Dave Stewart par o pereche destul de ciudata. Ojanpera este vice presedintele executiv al sectiunii divertisment si comunitati de la Nokia, in vreme ce Stewart este jumatate din Eurythmics si membru fondator...

La prima vedere, Tero Ojanpera, de la Nokia si Dave Stewart par o pereche destul de ciudata. Ojanpera este vice presedintele executiv al sectiunii divertisment si comunitati de la Nokia, in vreme ce Stewart este jumatate din Eurythmics si membru fondator al Consiliului Artistilor Nokia.

Cei 2 doresc sa combine serviciile de divertisment ale companiei finlandeze cu serviciile de social networking, pentru a pastra fanii si artistii in permanenta legatura. Acestia isi vor putea distribui noile continuturi audio/video/foto mai usor prin intermediul tehnologiilor Nokia. Efortul este esential pentru compania finlandeza, care doreste sa se reinventeze, devenind din cel mai popular producator de telefoane mobile, o companie a serviciilor Web.

Revenind la mintile luminate din sectorul entertainment Nokia, Ojanpera se ocupa de sectiunea muzica, gaming, video si social networking a companiei finlandeze, cu accentul pe Nokia Music Store si Comes With Music. Serviciul Nokia Music Store este la aceasta ora disponibil in Marea Britanie si Germania si va fi lansat in numeroase alte tari din Asia si Europa, conform lui Ojanpera.

Dave Stewart a  subliniat intr-un interviu cu Reuters faptul ca in America, artistii sunt sub controlul caselor de discuri, contactate direct de operatori, in vreme ce cantaretii nu beneficiaza mereu de rezultatele muncii lor. Spre exemplu, Dave afirma ca nu a vazut un cent pentru downloadurile melodiei polifonice "Sweet Dreams".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×