Telefon dual boot Windows 10/ Android 5.0 cu ecran Quad HD, 4 GB RAM şi camera de 21 MP?! Doar în China, doar Elephone!

Autor:  | Publicat în:  Elephone 829 ori
<b>Telefon dual boot Windows 10/ Android 5.0 cu ecran Quad HD, 4 GB RAM şi camera de 21 MP?! Doar în China, doar Elephone!</b>După ce de-a lungul a c&acirc;teva săptăm&acirc;ni ne-am familiarizat cu brandul LeTV, pentru că acesta să vină pe piaţa cu c&acirc;teva terminale foarte atractive, iată &icirc;ncă un brand chinez care vrea să se impună cu un handset misterios....

După ce de-a lungul a câteva săptămâni ne-am familiarizat cu brandul LeTV, pentru că acesta să vină pe piaţa cu câteva terminale foarte atractive, iată încă un brand chinez care vrea să se impună cu un handset misterios. E vorba despre Elephone, care ar pregăti un telefon cu dotări puternice şi Windows/Android la bord.

Încă nu e clar dacă e vorba despre un smartphone dual boot, sau despre posibilitatea de a alege un OS pentru acest device. Ce ştim cu siguranţă e că noul venit a fost prezentat în cadrul unui târg de tehnologie din Hong Kong. El include un ecran Quad HD, 4 GB RAM, scanner de amprente în stil Touch ID şi un procesor Intel la bord. Handsetul ar rula Windows 10 sau Android 5.0, cu semnul de "&" între ele, deci e posibil ca acest model să fie unul dual boot.

Telefon dual boot Windows 10/ Android 5.0 cu ecran Quad HD, 4 GB RAM şi camera de 21 MP?! Doar în China, doar Elephone!

Aflăm şi că acest nou venit are o cameră de 21 megapixeli cu senzor Sony IMX 230 în spate, dar camera frontală rămâne necunoscută. Dacă ne luăm după randarea de mai jos, terminalul are un corp subţire, cu margini înguste ale ecranului şi e fabricat din metal. Încă nu avem o dată de lansare sau un preţ pentru acest smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×