Vivo X5Pro îşi face apariţia într-o nouă imagine teaser, vine cu o carcasă slim

Autor:  | Publicat în:  Vivo 462 ori
<b>Vivo X5Pro îşi face apariţia într-o nouă imagine teaser, vine cu o carcasă slim</b>Vivo X5Pro se apropie de lansare, zvonurile afirm&acirc;nd că &icirc;l vom vedea &icirc;n sf&acirc;rşit &icirc;n luna mai. P&acirc;nă atunci avem parte azi de un teaser nou, pe care &icirc;l vedem mai jos. Terminalul ar urma să fie unul foarte slim...

Vivo X5Pro se apropie de lansare, zvonurile afirmând că îl vom vedea în sfârşit în luna mai. Până atunci avem parte azi de un teaser nou, pe care îl vedem mai jos. Terminalul ar urma să fie unul foarte slim şi dotat cu ecran cu sticlă 2.5D.

Teaserele mai confirma şi prezenţa lui FunTouch OS 2.1 la bord, bazat pe Android 5.0. Handsetul va sosi cu o carcasă metalică şi va avea jack audio, lucru important de precizat, deoarece unele telefoane foarte subţiri sacrifica portul de 3.5 mm audio. X5Pro este subţire, dar totuşi păstrează o margine a ecranului, spre deosebire de interesantul Oppo R7 sau ZTE Nubia Z9, care par a fi edge to edge.

Vivo X5Pro îşi face apariţia într-o nouă imagine teaser, vine cu o carcasă slim

Ne aşteptăm ca acest nou model Vivo să vină şi cu acustica HiFi, ca şi majoritatea modelelor acestui brand, dar şi cu un procesor octa core 64 bit Snapdragon 615, conform zvonurilor. Nu m-ar surprinde un preţ de 300 de dolari pentru acest model. Vouă cum vi se pare noul venit?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×