Telefon Xiaomi cu Windows Phone? CEO-ul Microsoft și cel Xiaomi au avut o Întâlnire de taină

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.776 ori
<b>Telefon Xiaomi cu Windows Phone? CEO-ul Microsoft și cel Xiaomi au avut o Întâlnire de taină</b>Satya Nadella, CEO Microsoft s-ar fi întâlnit cu Lei Jun, bossul Xiaomi în cadrul unei vizite în China a oficialului Microsoft. întâlnirea celor doi ar fi fost ținută secret, cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp. &nbsp; Scopul...

Satya Nadella, CEO Microsoft s-ar fi întâlnit cu Lei Jun, bossul Xiaomi în cadrul unei vizite în China a oficialului Microsoft. întâlnirea celor doi ar fi fost ținută secret, cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp.

Scopul discuțiilor oficialilor nu este cunoscut, dar nu m-ar mira să vedem un telefon Xiaomi cu Windows Phone în curând. Poate vom vedea și o tabletă Mi Pad cu Windows, dar întâi Xiaomi va trebui să își repare imaginea, afectată de scandalul cu informațiile personale de pe handseturile sale trimise către servere din China. De asemenea nu aș fi surprins dacă Microsoft ar dori să cumpere Xiaomi, pentru a-și consolida poziția din China.

Vorbim despre o firmă în creștere și ascensiunea, care s-a dezvoltat foarte rapid, ajungând să depășească Samsung la popularitate în segmentul smartphone în China. Totuși pe partea software Xiaomi suferă, de vreme ce MIUI nu e chiar cel mai bun ROM din lume și nici ecosistemul asociat nu e foarte bogat. Să fie Windows salvarea din mediocritate pe partea software?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×