Iată Încă o imagine hands on cu Motorola Shamu, phabletul Nexus X uriaș

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.664 ori
<b>Iată Încă o imagine hands on cu Motorola Shamu, phabletul Nexus X uriaș</b>în ultima vreme a tot fost vehiculata teoria legată de un terminal Nexus X produs de Motorola, cunoscut sub o serie de nume diferite de cod. Acesta va fi atipic, în ideea că va avea un ecran foarte mare, de 5.9 inch, fiind primul phablet Nexus. &nbsp;...

în ultima vreme a tot fost vehiculata teoria legată de un terminal Nexus X produs de Motorola, cunoscut sub o serie de nume diferite de cod. Acesta va fi atipic, în ideea că va avea un ecran foarte mare, de 5.9 inch, fiind primul phablet Nexus.

Apărut pe web sub numele de cod Shamu, terminalul a mai fost descoperit în câteva imagini hands on, toate neclare și blurate. Azi descoperim încă două imagini, la fel de neclare. Gadgetul ar urma să vină în noiembrie, deși zvonuri precedente îl plasau pe piața în perioada Halloweenului. Phabletul rulează Android L, are colțuri curbate în stil Moto X și aparent și difuzoare frontale, deși ele nu sunt chiar vizibile în imagini.

Se pare că acest model rulează versiunea AOSP de Android L și are un kernel cu 2 luni mai nou decât versiunea pe care o rula Shamu atunci când era fotografiat prima oară, semn că prototipurile evoluează. Faptul că avem un kernel atât de nou, confirma identitatea Google a produsului, deci acesta va fi sigur un Nexus. între timp se pare că există un smartphone cu dotări foarte similare, numit Quark, care ar putea fi o versiune non Nexus a telefonului, eventual una din seria Droid.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×