Telefonul "caramida", din nou la moda prin Mini Mob

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.750 ori
<b>Telefonul "caramida", din nou la moda prin Mini Mob</b>A venit oare momentul pentru moda retro in industria telefoanelor mobile? Se pare ca una dintre "caramizile" de care ne feream in urma cu 7-8 ani este gata sa isi faca aparitia pe piata. Producatorii acestui Mini MOB, din imaginea de mai sus sunt destul...

A venit oare momentul pentru moda retro in industria telefoanelor mobile? Se pare ca una dintre "caramizile" de care ne feream in urma cu 7-8 ani este gata sa isi faca aparitia pe piata.

Producatorii acestui Mini MOB, din imaginea de mai sus sunt destul de amuzanti, daca luam in calcul numele handsetului, versus marimea sa. Telefonul are un design tipic pentru o "caramida", dar are o latime de doar 3.5 cm, putin pentru standardele unui terminal clasic. Mini MOB are o lista decenta de specificatii tehnice, care include o camera, MP3 player, card de memorie de 128MB destinat slotului SD, dar si o baterie ce ofera 30 de zile de standby si 72 de ore de timp de convorbire.

Terminalul costa 320 de dolari, un pret destul de mare pentru ceea ce ofera, avantajul cel mai important fiind probabil viata bateriei sale. Acum ca Motorola isi schimba brandul si CEO-ul, poate vom vedea si un telefon in stil "caramida" produs de acestia, avand in vedere ca divizia sa de telefonie mobila excela la acest capitol cu multi ani in urma. Cum ar arata oare o "caramida" dotata cu touchscreen si memorie de 8GB?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×