Telefonul concept Easter Moai este elegant; dispune de un layout interesant al tastelor

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.355 ori
<b>Telefonul concept Easter Moai este elegant; dispune de un layout interesant al tastelor</b>Opera a designerului Joong-Ho Choi, acest superb telefon concept este cunoscut drept Easter Moai si vine dotat cu un display touchscreen LCD si un layout inedit al tastelor. Butoanele handsetului sunt concentrate in coltul dreapta-jos al telefonului,...

Opera a designerului Joong-Ho Choi, acest superb telefon concept este cunoscut drept Easter Moai si vine dotat cu un display touchscreen LCD si un layout inedit al tastelor.

Butoanele handsetului sunt concentrate in coltul dreapta-jos al telefonului, flancate de difuzorul terminalului. Aceasta amplasare a tastelor permite implementarea unui display de dimensiuni mari si dupa cum puteti observa in imagine, Easter Moai vine cu un dock, care incorporeaza difuzoare si transforma handsetul intr-un player audio portabil.

Pacat ca terminalul este prea gros pentru a fi pe placul nostru, dar designul sau elegant ar tenta numerosi clienti, daca Easter Moai ar deveni realitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×