Telefonul concept Easter Moai este elegant; dispune de un layout interesant al tastelor

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.307 ori
<b>Telefonul concept Easter Moai este elegant; dispune de un layout interesant al tastelor</b>Opera a designerului Joong-Ho Choi, acest superb telefon concept este cunoscut drept Easter Moai si vine dotat cu un display touchscreen LCD si un layout inedit al tastelor. Butoanele handsetului sunt concentrate in coltul dreapta-jos al telefonului,...

Opera a designerului Joong-Ho Choi, acest superb telefon concept este cunoscut drept Easter Moai si vine dotat cu un display touchscreen LCD si un layout inedit al tastelor.

Butoanele handsetului sunt concentrate in coltul dreapta-jos al telefonului, flancate de difuzorul terminalului. Aceasta amplasare a tastelor permite implementarea unui display de dimensiuni mari si dupa cum puteti observa in imagine, Easter Moai vine cu un dock, care incorporeaza difuzoare si transforma handsetul intr-un player audio portabil.

Pacat ca terminalul este prea gros pentru a fi pe placul nostru, dar designul sau elegant ar tenta numerosi clienti, daca Easter Moai ar deveni realitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×