Telefonul Facebook de la Motorola reintră În atenția publicului rebranduit Motokey Social

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.050 ori
<b>Telefonul Facebook de la Motorola reintră În atenția publicului rebranduit Motokey Social</b>Dacă HTC și INQ au dat startul trendului de telefoane Facebook, iată că și Motorola se alătura acestei modei, prin intermediul terminalului Motokey Social. Acest telefon Facebook și-a mai făcut apariția pe web într-o imagine scăpată cu ceva...

Dacă HTC și INQ au dat startul trendului de telefoane Facebook, iată că și Motorola se alătura acestei modei, prin intermediul terminalului Motokey Social. Acest telefon Facebook și-a mai făcut apariția pe web într-o imagine scăpată cu ceva timp în urmă, dar nu aveam atunci și un nume pentru acest handset.

Motorola Motokey Social era inițial cunoscut drept EX225 și vine cu o tastatură portret QWERTY, o cameră de 3 megapixeli și un display touch de 2.4 inchi. Interesant e faptul că telefonul nu rulează Android, ci un sistem de operare produs de Motorola, probabil bazat pe UI-ul MOTOBLUR. în aceste condiții ne așteptam la un preț destul de redus pentru acest telefon, asta dacă el va părăsi vreodată continentul american.

Deocamdată Motokey Social pare un device tineresc, unul care ar prinde la adolescenți și deocamdată știm că el va sosi pe continentul american prin operatorul Telus. Acest model îmi amintește de foarte ieftinul Vodafone 555 Blue, telefonul Facebook pe care îl are și Vodafone România în oferta la prețul de 19 euro cu abonament. Voi ce ați alege?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×