Un mic preview al interfatei Google Android si al aplicatiilor sale

1.661 ori
<b>Un mic preview al interfatei Google Android si al aplicatiilor sale</b>Desi conceptul de Google Phone a fost lasat deoparte deocamdata, putem vedea interfata lui Google Android in actiune si un mic preview al aplicatiilor produse de catre developerii independenti. Admirati aplicatia navigationala Enkin, creata de catre...

Desi conceptul de Google Phone a fost lasat deoparte deocamdata, putem vedea interfata lui Google Android in actiune si un mic preview al aplicatiilor produse de catre developerii independenti. Admirati aplicatia navigationala Enkin, creata de catre acestia si prezentata in clipul urmator:

Pentru a demonstra potentialul platformei, oficialii Google au prezentat aplicatiile Android pe un telefon super secret, a carui identitate nu a fost dezvaluita. Dimensiunile sale amintesc de HTC TyTN II si am aflat ca Android are nevoie de un procesor de minim 200 MHz pentru a rula. Interfata sa, ca si majoritatea interfatelor de pe telefoanele mobile soseste cu o bara status in partea superioara, care va informeaza in legatura cu starea bateriei si cu semnalul receptionat, afisand si ora.

Ecranul principal al interfatei este o zona libera, ce aminteste mai degraba de desktopul unui PC. Printre aplicatiile testate pana acum si prezentate se numara 20 de "apps", printre care si un soft YouTube, care permite cautarea si vizionarea tuturor clipurilor, dar si o aplicatie Gmail si Google Maps. Multi-tasking-ul este la el acasa, prin intermediul acestei platforme, iar utilizatorii pot rula Google Maps, in acelasi timp cu un player audio si o aplicatie foto, fara vreun pic de lag.

Revenind la Enkin, aplicatia dezvoltata de catre 2 studenti foloseste camera telefonului ce ruleaza Android si un chip GPS pentru a oferi o experienta navigationala in timp real. Practic, vedeti tot ceea ce "vede" camera telefonului, numai ca zonele importante sunt marcate pentru a va usura orientarea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×