Telefonul mobil va fi principalul terminal Web in 2020

1.223 ori
<b>Telefonul mobil va fi principalul terminal Web in 2020</b>Terminalele mobile vor fi principalele produse electronice prin care utilizatorii vor accesa Internetul in anul 2020, iar recunoasterea vocala si interfatele touchscreen vor fi omniprezente, conform unui sondaj Pew Internet & American Life Project....

Terminalele mobile vor fi principalele produse electronice prin care utilizatorii vor accesa Internetul in anul 2020, iar recunoasterea vocala si interfatele touchscreen vor fi omniprezente, conform unui sondaj Pew Internet & American Life Project.

Sondajul a inclus experti intr-ale tehnologiei moderne, dintre care 77% au raspuns ca sunt de acord cu faptul ca telefonul mobil va deveni principalul mijloc de a accesa webul in viitor. 64% au fost de acord cu faptul ca touchscreen-ul si recunoasterea vocala vor fi utilizate tot mai des pe terminalele mobile, in vreme ce 56% dintre experti au confirmat faptul ca in 2020 vom fi influentati de timpul petrecut in mediile de realitate virtuala.

Persoanele chestionate au mentionat si ca sunt sigure ca ideea de copyright nu va avea prea mult succes in urmatorii ani si asta datorita "liberalizarii" tot mai accentuate a Internetului. Astfel, 60% dintre experti au declarat ca e foarte probabil ca in 2020, continuturile sa nu mai fie controlate prin protectia copyrightului, in vreme ce 31% au afirmat opusul.

Pew a chestionat 578 de activisti, developeri si comentatori ai Internetului, care au luat parte la acest sondaj online plus inca 618 persoane, care au ales sa participe la studiu.

Sursa: Tech.yahoo.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×