Vodafone ofera serviciul Last.fm pe telefoanele Nokia

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.353 ori
<b>Vodafone ofera serviciul Last.fm pe telefoanele Nokia</b>Vodafone si serviciul muzical Last.fm au anuntat un parteneriat care va aduce social networkingul muzical pe handseturile Nokia. Noua aplicatie mobila include sistemul specific Last.fm, care depisteaza melodiile ascultate de utilizatori in timp real si...

Vodafone si serviciul muzical Last.fm au anuntat un parteneriat care va aduce social networkingul muzical pe handseturile Nokia. Noua aplicatie mobila include sistemul specific Last.fm, care depisteaza melodiile ascultate de utilizatori in timp real si creaza un profil bazat pe gusturi muzicale.

Last.fm este o platforma de servicii muzicale, cu o comunitate activa de peste 25 de milioane de utilizatori, in peste 200 de tari. Prin sistemul anterior mentionat, numit Scrobbler, serviciul va reusi sa recomande utilizatorului noi formatii, pe baza gusturilor muzicale pe care le percepe, in legatura cu respectivul client.

Daca sunteti un nou utilizator Last.fm, va veti putea inregistra de pe mobil, descoperind melodiile preferate ale amicilor dumneavoastra. In plus, clientii din Germania vor avea acces direct la Vodafone Music Store, unde vor asculta previewuri ale melodiilor si le vor putea achizitiona, la recomandarea Last.fm.

Aplicatia Last.fm este disponibila pentru download pe site-ul acestui serviciu, functionand pe handseturi Nokia ca N95, N96, N78 si 6210, urmand ca lista sa creasca in curand.

Sursa: Cellular-news.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×