Telefonul Motorola Atila scapa pe Internet, seamana cu Alexander

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.250 ori
<b>Telefonul Motorola Atila scapa pe Internet, seamana cu Alexander</b>Cei care au admirat handsetul Motorola Alexander in articolele noastre precedente vor descoperi un nou "obiect al veneratiei" in acest model, cunoscut sub numele de Atila si afla deocamdata la nivel de zvon. Terminalul arata destul de bine, dupa cum...

Cei care au admirat handsetul Motorola Alexander in articolele noastre precedente vor descoperi un nou "obiect al veneratiei" in acest model, cunoscut sub numele de Atila si afla deocamdata la nivel de zvon.

Terminalul arata destul de bine, dupa cum puteti constata din imagine, nefiind chiar o abordare obisnuita pentru Motorola, la capitolul design. Atila va fi practic un Alexander fara tastatura QWERTY, sosind cu suport pentru conectivitate quad-band GSM/GPRS/EDGE, tri-band UMTS/HSDPA/HSUPA si un display QVGA de 2.8 inchi cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli.

In plus, pe lista sa de specificatii a lui Motorola Atila se afla sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional si un chipset Qualcomm 7201A. Nici vorba de pret sau data de lansare inca, dar va vom tine la curent de indata ce aflam aceste detalii. Iata ca portofoliul celor de la Motorola creste, pe masura ce companie spera sa poata realiza mai mult decat sa intreaca LG cu 0.1% din cota de piata pe acest an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×