Fujitsu lanseaza un telefon rezistent la apa, dotat cu scanner de amprente

2.490 ori
<b>Fujitsu lanseaza un telefon rezistent la apa, dotat cu scanner de amprente</b>Colaborarea dintre NTT DoCoMo si Fujitsu a nascut un nou telefon, care va ramane probabil doar pe piata asiatica: modelul F-01A. Acest handset este complet rezistent la apa si dotat cu un senzor pentru amprente. Scannerul pentru amprente, pe care-l...

Colaborarea dintre NTT DoCoMo si Fujitsu a nascut un nou telefon, care va ramane probabil doar pe piata asiatica: modelul F-01A. Acest handset este complet rezistent la apa si dotat cu un senzor pentru amprente.

Scannerul pentru amprente, pe care-l incorporeaza acest telefon poarta numele de TouchStone si este opera celor de la AuthenTec, el permitand autentificarea utilizatorului si securizarea datelor personale si corporate. Conform oficialilor Fujitsu, majoritatea terminalelor mobile sunt victima umezelii, la care F-01A este imun, el putand fi scufundat in apa pana la o adancime de un metru, timp de 30 de minute.

Noul terminal Fujitsu soseste cu un display touchscreen cu diagonala de 3.5 inchi, camera de 5.2 megapixeli cu autofocus, Symbian OS, GPS, Google Maps si un tuner pentru televiziune mobila. Oare putem viziona programele TV preferate pe acest telefon, in timp ce ne scufundam in piscina?

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×