Nokia 9 Pureview ar putea folosi un sistem de camere Light; Apar detalii despre capabilitățile mecanismului Penta Lens

2.543 ori
<b>Nokia 9 Pureview ar putea folosi un sistem de camere Light; Apar detalii despre capabilitățile mecanismului Penta Lens</b>Se vorbește mult în aceste zile și despre smartphone-ul Nokia 9 Pureview, un terminal pe care îl așteptăm să debuteze chiar înainte de startul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona se pare. Au apărut chiar și materiale video

Se vorbește mult în aceste zile și despre smartphone-ul Nokia 9 Pureview, un terminal pe care îl așteptăm să debuteze chiar înainte de startul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona se pare. Au apărut chiar și materiale video promoționale în care device-ul ni se dezvăluia în totalitate, iar mai devreme în cursul acestei zile am descoperit animațiile ce vor fi afișate la deblocare folosind scanner-ul de amprente integrat în ecran.

light

Acum revenim asupra punctului principal de atracție și anume camera foto Penta Lens din spate la care și-ar fi adus contribuția și o firmă despre care am mai aflat în trecut. Este vorba despre Light, aceeași companie care în urmă cu doar câțiva ani lansa pe piață aparatul foto Light L16 care sosea echipat cu nici mai mult, nici mai puțin de 16 senzori foto în spate.

light

În momentul de față compania americană dezvoltă mai nou soluții custom de tip multi-camera pentru smartphone-uri, site-ul oficial afișând diferite abordări de asemenea setup-uri care ne duc direct cu gândul la Nokia 9 Pureview. Pagina ce poate fi accesată de aici este adresată companiilor ce vor să colaboreze cu Light și sunt șanse mari ca finlandezii de la HMD Global să fi apelat la mecanismele multi-camera Light.

light

(Test dynamic-range)

Atât Nokia, cât și Light au același partener de producție, adică Foxconn - un posibil indiciu cu privire la colaborarea dintre cele două companii. În pagina dedicată soluțiilor de camere foto de pe site-ul Light avem multe caracteristici ale setup-urilor oferite (de la 2 până la 9 camere foto), de la capabilitățile deosebite în low-light, la zoom și fotografii cu super-rezoluție și până la controlul avansat pentru capturile bokeh.

light

(Test low-light)

În situația în care Nokia chiar i-a ales ca parteneri pe cei de la Light pentru dezvoltarea camerei foto lui Nokia 9 Pureview, atunci vom avea parte de ceva cu adevărat special. Mai nou au apărut speculații cu privire la prețul acestui device ce ar putea ajunge să coste chiar 880 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×