Telefonul Nokia N96 exista, dovada aici!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.323 ori
<b>Telefonul Nokia N96 exista, dovada aici!</b>Va informasem intr-un articol anterior in legatura cu posibilitatea ca Nokia N95 sa primeasca un succesor pe masura sa, botezat N96. Iata ca acum terminalul a devenit mai real ca niciodata, fiind prezent intr-o serie de imagini "scapate" pe Internet, cum...

Va informasem intr-un articol anterior in legatura cu posibilitatea ca Nokia N95 sa primeasca un succesor pe masura sa, botezat N96. Iata ca acum terminalul a devenit mai real ca niciodata, fiind prezent intr-o serie de imagini "scapate" pe Internet, cum este si cea de mai jos:

Terminalul va fi dotat cu o camera de 5 megapixeli, ca si predecesorul sau, incluzand si o lentila Carl-Zeiss plus blitz LED. Se pare ca platforma aleasa pentru acest handset este Symbian S60, editia a treia, feature pack 2, care nu a fost inca lansata. La o privire mai atenta, vom descoperi ca telefonul seamana mai mult cu N81 decat cu N95, ceea ce nu prea ne incanta, deoarece am fi dorit sa vedem un handset mai original decat cele deja existente.

Nu cunoastem inca o data de lansare, daca telefonul este real sau macar o lista de specificatii tehnice de baza... In vreme ce N96 se afla sub semnul zvonului, suntem convinsi ca vom vedea telefonul la unul din show-urile de telecomunicatii de la inceputul lui 2008. Va fi N96 mai bun decat N95? Va avea un pret la fel de impresionant? Raspunsul la aceste intrebari, va veni probabil dupa Craciun, dar fiti cu ochii pe site-ul Nokia si pe cel mobilissimo pentru un anunt soc despre N96.

Mai multe imagini:Galerie foto Nokia N96

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×