Telefonul Samsung Croix ( F700 ) poposeste si peste Ocean

1.386 ori
<b>Telefonul Samsung Croix ( F700 ) poposeste si peste Ocean</b>Existau deja numeroase zvonuri in legatura cu o intelegere care ii implica pe Verizon si Vodafone si care va aduce terminalul Samsung Croix in SUA. Ei bine se pare ca aceasta colaborare a functionat de vreme ce terminalul este gata de marele debut peste...

Existau deja numeroase zvonuri in legatura cu o intelegere care ii implica pe Verizon si Vodafone si care va aduce terminalul Samsung Croix in SUA. Ei bine se pare ca aceasta colaborare a functionat de vreme ce terminalul este gata de marele debut peste Ocean.

Handsetul mai este cunoscut si drept Samsung u940, dar acum avem de-a face cu un Croix, sau mai bine zis, celebrul F700 convertit la conectivitate CDMA, pentru a functiona perfect in reteaua Verizon. Lansarea lui Croix nu a putut fi demarata pana ce moda terminalului Voyager nu a luat sfarsit. Fanii tehnologiei de top din SUA nu pot decat sa se bucure de faptul ca acum pot achizitiona acest handset dotat cu camera de 3 megapixeli, display de tip touchscreen si tastatura glisanta.

Samsung Croix opereaza in retele HSDPA de 7.2 Mbps, dar si EDGE, iar lista sa de specificatii tehnice include un display TFT de 2.78 inch si rezolutie de 440 x 240 pixeli, plus suport pentru playbackul fisierelor media in format MPEG4/H.263/H.264/Real MP3/AAC(+)/eAAC+/Real. Terminalul masoara doar 104 x 50 x 16.4mm si este dotat cu slot pentru carduri microSD si o camera de 5 megapixeli cu auto focus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×