Telefonul Nokia S60 dotat cu touchscreen se lanseaza in 2008

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.401 ori
<b>Telefonul Nokia S60 dotat cu touchscreen se lanseaza in 2008</b>Nokia a confirmat pentru cei de la Pocket-lint ca telefonul sau dotat cu touchscreen si bazat pe platforma S60 va fi lansat pana la finalul acestui an. Cei de la Pocket-lint sperau sa afle mai multe informatii despre Nokia Tube, terminalul care promite sa...

Nokia a confirmat pentru cei de la Pocket-lint ca telefonul sau dotat cu touchscreen si bazat pe platforma S60 va fi lansat pana la finalul acestui an.

Cei de la Pocket-lint sperau sa afle mai multe informatii despre Nokia Tube, terminalul care promite sa detroneze iPhone-ul si nou-venitul HTC Diamond. In mod interesant cei de la Nokia au mentionat faptul ca telefoanele cu touchscreen sunt un trend important, dar noul handset nu va fi "pentru toata lumea". Sa insemne aceasta afirmatie ca noul terminal va avea un pret prohibitiv sau ar trebui sa presupunem ca telefonul va fi o exceptie si nu o parte a seriei N?

Nokia vinde produse touchscreen din 2003, printre acestea numarandu-se si modelul 6180 sau tabletul web N810, dar tehnologia touch nu a fost adoptata in acelasi fel in care rivalii de la Samsung, LG, HTC si Apple au facut-o. Pana acum beneficiem doar de presupuneri si teorii, fara a fi vazut un prototip real sau o lista de specificatii. Tot ce stim ca e ca Nokia Tube va face parte dintr-o noua serie Nokia, botezata deocamdata Xpress Media.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×