Telefonul Okids, pentru copilul tau

1.664 ori
<b>Telefonul Okids, pentru copilul tau</b>In cazul in care considerati ca a venit momentul ca si "juniorul" sa aiba telefon, o optiune excelenta ar putea-o reprezenta acest Okids Heart Phone, din imaginea urmatoare. Din pacate avem de-a face doar cu un concept deocamdata, creat de catre Sung-kyun...

In cazul in care considerati ca a venit momentul ca si "juniorul" sa aiba telefon, o optiune excelenta ar putea-o reprezenta acest Okids Heart Phone, din imaginea urmatoare.

Din pacate avem de-a face doar cu un concept deocamdata, creat de catre Sung-kyun Nam, care spera sa-l vada in oferta celor de la Anycall, cu aportul Samsung. Produsul se adreseaza in special parintilor, deoarece ei sunt cei cu puterea de cumparare, dar important este si publicul secundar, format din copiii cu varste de 5-6 ani. Designul si culoarea atrag imediat privirea, fascinand orice prescolar, in special pe cei din generatia Tamagotchi.

Handsetul poate trece rapid de la forma ovala, de "pastila" la cea de inima, ambele variante simbolizand protectie si dragoste. Aruncati o privire peste imaginea de mai sus si veti observa ca terminalul soseste cu un joc Tetris si ca tastele sale sunt extrem de intuitive. Conceptul reprezinta o surpriza placuta, avand in vedere abundenta de telefoane fictive, adresate doar fanilor inraiti ai tehnologiei moderne. Este bine ca uneori sa ne amintim si de cei mici, care de abia descopera tehnologia, intai prin PSP si Nintendo DS, apoi prin Nokia si Sony Ericsson, sau poate chiar Okids.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×