De ce vand operatorii de telefonie laptopuri?

1.471 ori
<b>De ce vand operatorii de telefonie laptopuri?</b>Cei de la intomobile isi pun aceasta intrebare, uimiti sa afle ca exista cel putin 6 operatori de telefonie mobila, care au in oferta laptopuri. Printre acestia se numara T-Mobile, Orange, Vodafone, O2 si multi altii. Fenomenul este prezent si in tara...

Cei de la intomobile isi pun aceasta intrebare, uimiti sa afle ca exista cel putin 6 operatori de telefonie mobila, care au in oferta laptopuri. Printre acestia se numara T-Mobile, Orange, Vodafone, O2 si multi altii.

Fenomenul este prezent si in tara noastra, unde Orange ne ofera Dell-uri, iar Vodafone ne ofera acele celebre laptopuri "tunate" pe care le stim din reclama acestora. Explicatia este simpla: operatorii vand aceste laptopuri, eventual la preturi mai mici decat distribuitorii standard, reducerea fiind obtinuta prin oferirea unui modem broadband si a unui abonament broadband, de preferat pe 2 ani. Un astfel de serviciu aduce operatorului destul profit, incat sa isi permita sa vanda laptopuri in continuare mai ieftin decat distribuitorii.

In vreme ce la ora actuala, modemul soseste cu laptopul, la un pret extrem de mic, sau chiar gratuit, este posibil ca in curand si laptopurile sa fie gratuite, in cazul in care clientul adopta un plan tarifar urias si este genul de Internaut care chiar foloseste broadbandul la maxim. Practic, laptopul este doar o metoda de a-i face pe clienti sa se aboneze la serviciile broadband ale operatorului, din acest motiv preturile pot fluctua. In schimb, distribuitorii de notebookuri nu prea au de ales cand vine vorba de stabilirea unor preturi fixe si destul de piperate. Sa fie acesta noul trend al operatorilor de telefonie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×