Samsung Galaxy X ar putea fi doar un telefon cu clapetă mai ciudat, judecând după un nou brevet Samsung

2.103 ori
<b>Samsung Galaxy X ar putea fi doar un telefon cu clapetă mai ciudat, judecând după un nou brevet Samsung</b>Se tot vorbește despre smartphone-ul Samsung Galaxy X, un terminal pe care chiar CEO-ul companiei l-a confirmat pentru debut anul viitor. Pe seama brevetelor am avut câteva indicii despre acest dispozitiv, dar nu știm exact cum se va prezenta

Am tot auzit de Samsung Galaxy X în ultimii ani, atât de mult încât pare o himeră, având în vedere nesiguranţa scăpărilor sale. Ne aşteptăm la un telefon flexibil, sau hai măcar pliabil, dar nu avem idee ce format va adopta el. Ce ştim sigur e că se va bucura de o producţie limitată în 2018, iar până atunci avem un brevet nou care oferă indicii despre zonele flexibile ale terminalului.

Samsung Galaxy X

Mă gândeam că va fi ceva de gen ZTE Axon M, dar pare mai degrabă un banal telefon cu clapetă, cu o porţiune flexibilă în mijloc, din păcate. Cei de la LetsGoDigital au descoperit imaginea de mai sus în cadrul unor documente oficiale. În documente vedem un telefon destul de alungit, cu o porţiune flexibilă în mijloc, care aminteşte de balamaua lui Lenovo Yoga Book sau cea a lui Microsoft Surface Book.

Este vorba despre ideea unor mici cilindrii suprapuşi rotativi, precum şenilele unui tanc, dar aici într-o versiune miniaturală. Nu avem totuşi idee cum arată zona frontală a terminalului, deci putem face doar supoziţii. Acesta pare mai mult un handset Samsung din seria de modele cu clapeta W, decât Galaxy X, dacă mă întrebaţi pe mine. Flexibilitatea cred că va veni mai degrabă la nivel orizontal decât vertical, terminalul deschizându-se ca o carte, atunci când se va concretiza.

Nu puneţi bani deoparte totuşi, pentru că va fi limitat la 100.000 de unităţi şi disponibil doar in Coreea de Sud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×