Galaxy S9 apare listat în pagina de suport Samsung Germania cu numele de cod SM-G960F/DS

9.826 ori
<b>Galaxy S9 apare listat în pagina de suport Samsung Germania cu numele de cod SM-G960F/DS</b>Leak-urile asociate lui Samsung Galaxy S9 continuă, și astăzi după ce am văzut primele randări oficiale, descoperim că telefonul apare menționat în pagina de suport Samsung Germania cu numele de cod SM-G960F. Această variantă este cea

Au mai rămas doar 29 zile până la evenimentul de lansare al lui Samsung Galaxy S9 și după cum era de așteptat, leak-urile continuă la ritm alert. Tocmai ce am văzut randări oficiale prezentate de celebrul Evan Blass, iar astăzi descoperim prin intermediul androidu.ro faptul că Samsung Germania tocmai ce a publicat pagina de suport pentru acest smartphone ce apare listat cu numele de cod SM-G960F/DS.

Galaxy S9

Aceasta este varianta standard cu suport dual-SIM și știm pe seama scăpărilor anterioare că modelul Plus va purta numele de cod SM-G965F. În mare avem la dispoziție și lista de dotări pentru aceste două terminale, marile diferențe fiind reprezentate de diagonale, numărul de senzori foto în spate și desigur capacitatea bateriei.

Galaxy S9 se mulțumește cu o cameră de 12 megapixeli în spate și probabil cu o baterie de 3000 mAh, în vreme ce pe S9+ vom avea o cameră duală de 12 megapixeli și baterie de 3500 mAh. A existat un leak la un moment dat care dezvăluia capacitatea acestor baterii și am mai aflat că telefoanele vor aduce difuzoare stereo. Jack-ul audio va rămâne la posturi și primim și o funcție în stil Animoji se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×