Meizu ar putea lucra cu Texas Instruments la un procesor propriu; Revine TI OMAP?

971 ori
<b>Meizu ar putea lucra cu Texas Instruments la un procesor propriu; Revine TI OMAP?</b>Texas Instruments este un nume care se leagă de începuturile smartphone-urilor Android, dar şi puţinele tablete Motorola spre exemplu. Compania ar urma să colaboreze cu Meizu pentru a dezvolta un chipset propriu al companiei chineze, deşi sunt câteva..

Texas Instruments este un nume care se leagă de începuturile smartphone-urilor Android, dar şi puţinele tablete Motorola spre exemplu. Compania ar urma să colaboreze cu Meizu pentru a dezvolta un chipset propriu al companiei chineze, deşi sunt câteva motive pentru care tind să nu cred această ştire!

Pentru început MediaTek are procente bune deţinute din Meizu şi nu cred că i-ar lăsa să realizeze acest proiect, mai ales cu o firmă americană. Apoi Texas Instruments e într-un con de umbră de ceva vreme, Qualcomm luându-le toată clientela în zona smartphone, în vreme ce Intel a luat cu asalt tabletele. Companie înfiinţată în 1930 cu altă denumire şi alt scop, Texas Instruments capăta acest nume în 1951. Se remarca printre altele in ultimii ani pentru chipset-ul de pe Google Nexus One, produs de HTC.

Meizu ar putea lucra cu Texas Instruments la un procesor propriu; Revine TI OMAP?

Acum aflăm că după Huawei şi Xiaomi mai nou şi Meizu ar vrea propriul CPU. Chinezii nu sunt deloc străini de colaborări, folosind chipset-uri Exynos, evident MediaTek, dar şi Qualcomm. Texas Instruments are câteva premiere interesante de-a lungul istoriei, realizând primul tranzistor din silicon în 1954 şi apoi primul chip de sinteză a vorbirii în 1978, unul dintre beneficiarii tehnologiei rezultate ulterior fiind Stephen Hawking.

Privim cu precauţie totuşi parteneriatul, mai ales că Meizu a tăiat 10% din personal recent şi nu prea are bani de aruncat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×