Telefonul Samsung Adidas se lanseaza luna viitoare!

2.422 ori
<b>Telefonul Samsung Adidas se lanseaza luna viitoare!</b>Va informam cu cateva luni in urma in legatura cu acest telefon Adidas produs de Samsung, la acea vreme doar un zvon, sau un concept care evoluase destul de mult... Iata ca acum, ideea prinde contur si mai mult decat atat, vom vedea terminalul din...

Va informam cu cateva luni in urma in legatura cu acest telefon Adidas produs de Samsung, la acea vreme doar un zvon, sau un concept care evoluase destul de mult... Iata ca acum, ideea prinde contur si mai mult decat atat, vom vedea terminalul din imaginea viitoare lansat luna viitoare:

O serie de imagini cu noul terminal au fost puse la dispozitie de catre un site olandez, care a confirmat lansarea telefonului in noiembrie. Samsung Adidas, sau F110 nu va aduce nimic nou in lumea telefoanelor mobile, dar feature-urile sale sportive il vor face cadoul perfect pentru utilizatorii atletici. In primul rand brandingul va prinde la public, avand in vedere popularitatea ceasurilor Adidas spre exemplu, sau a deodorantelor si a tuturor produselor care poarta logo-ul celor 3 linii pe ele.

Probabil vom vedea si cateva functii de fitness pe F110, terminal care nu impresioneaza nici macar prin design... Ca si la telefonul produs in colaborare cu Levi's sau Ferrari, brandul asociat face totul, iar Adidas ar reusi sa vanda si un low-end doar inscriptionandu-si logo-ul pe spatele acestuia. Pacat ca Nike nu s-a implicat in aceasta afacere a brandingului desi exista un HTC Nike, dar fara legatura cu celebrul producator de articole sportive.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×