Telefonul Samsung Adidas se lanseaza luna viitoare!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.384 ori
<b>Telefonul Samsung Adidas se lanseaza luna viitoare!</b>Va informam cu cateva luni in urma in legatura cu acest telefon Adidas produs de Samsung, la acea vreme doar un zvon, sau un concept care evoluase destul de mult... Iata ca acum, ideea prinde contur si mai mult decat atat, vom vedea terminalul din...

Va informam cu cateva luni in urma in legatura cu acest telefon Adidas produs de Samsung, la acea vreme doar un zvon, sau un concept care evoluase destul de mult... Iata ca acum, ideea prinde contur si mai mult decat atat, vom vedea terminalul din imaginea viitoare lansat luna viitoare:

O serie de imagini cu noul terminal au fost puse la dispozitie de catre un site olandez, care a confirmat lansarea telefonului in noiembrie. Samsung Adidas, sau F110 nu va aduce nimic nou in lumea telefoanelor mobile, dar feature-urile sale sportive il vor face cadoul perfect pentru utilizatorii atletici. In primul rand brandingul va prinde la public, avand in vedere popularitatea ceasurilor Adidas spre exemplu, sau a deodorantelor si a tuturor produselor care poarta logo-ul celor 3 linii pe ele.

Probabil vom vedea si cateva functii de fitness pe F110, terminal care nu impresioneaza nici macar prin design... Ca si la telefonul produs in colaborare cu Levi's sau Ferrari, brandul asociat face totul, iar Adidas ar reusi sa vanda si un low-end doar inscriptionandu-si logo-ul pe spatele acestuia. Pacat ca Nike nu s-a implicat in aceasta afacere a brandingului desi exista un HTC Nike, dar fara legatura cu celebrul producator de articole sportive.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×