Telefonul Samsung i8510 Innov8, cu camera de 8 megapixeli, acum si in Europa

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.112 ori
<b>Telefonul Samsung i8510 Innov8, cu camera de 8 megapixeli, acum si in Europa</b>Mult-asteptatul INNOV8, Samsung i8510 este acum disponibil in Europa, in exclusivitate prin operatorul Orange. Va prezentam functiile acestui handset in articolele anterioare, cu accentul pe super-camera sa de 8 megapixeli. Smartphone-ul este un slider...

Mult-asteptatul INNOV8, Samsung i8510 este acum disponibil in Europa, in exclusivitate prin operatorul Orange. Va prezentam functiile acestui handset in articolele anterioare, cu accentul pe super-camera sa de 8 megapixeli.

Smartphone-ul este un slider care foloseste o interfata Nokia S60 3rd Edition Feature Pack 2 si include camera anterior mentionata, ce soseste cu stabilizare digitala a imaginii si detector de zambete. INNOV8 suporta conectivitate quad-band GSM (850/900/1800/1900 MHz) si dual-band UMTS (900/2100 MHz) plus clasicul WiFi.

Pe lista sa de specificatii se afla o antena GPS, o memorie interna de 16 GB si un slot pentru carduri microSD, in cazul in care spatiul de stocare standard nu va este de ajuns. Revenind la camera, aflam ca aceasta poate inregistra clipuri video la 120 fps in mod QVGA, in vreme ce terminalul ofera si suport A-GPS, Bluetooth 2.0 cu A2DP si radio FM. In ce priveste playbackul video, telefonul este compatibil DivX, WMV, Real Player si MPEG4, oferind un output audio cu surround 3D.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×