Telefonul Samsung SGH-I550, acum si in Romania prin HAT Group Co.

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.259 ori
<b>Telefonul Samsung SGH-I550, acum si in Romania prin HAT Group Co.</b>Smartphone-ul Samsung SGH-I550 soseste in Romania prin HAT Group Co., care ne va pune la dispozitie acest terminal, pe care vi-l vom prezenta intr-un video review in curand. Terminalul incorporeaza GPS si foloseste sistemul de operare Symbian v9.2, dar si...

Smartphone-ul Samsung SGH-I550 soseste in Romania prin HAT Group Co., care ne va pune la dispozitie acest terminal, pe care vi-l vom prezenta intr-un video review in curand.

Terminalul incorporeaza GPS si foloseste sistemul de operare Symbian v9.2, dar si browserul S60 v3.1, acestea permitand rularea simultana a mai multor aplicatii. Samsung SGH-I550 masoara 115 x 53 x 13.8 mm si cantareste 109 grame, iar pe lista sa de specificatii gasim un display color TFT cu diagonala de 2.6 inch si rezolutie de 240 x 320 pixeli. Handsetul incorporeaza o camera de 3.2 megapixeli cu Flash-LED, suport pentru inregistrarea video si video playback in format MPEG4 si H.263.

I550 soseste si cu un player audio cu suport pentru formaturi muzicale MP3, AAC, AAC+, e-AAC+ si WMA, plus radio. Cu ajutorul acestui smartphone si al conexiunii HSDPA va veti putea verifica emailul si veti beneficia de o viteza de download de 3.6Mbps, in vreme ce conectivitatea este completata de Bluetooth cu A2DP si USB 2.0. Noul Samsung sta bine si la capitolul memorie, fiind dotat cu 150MB (memorie interna) plus suport pentru carduri de memorie microSD.

Functiile de productivitate sunt la posturi, fie ca e vorba de Quick Office sau Adobe Reader, sau un Organizator (To-Do List, Calculator, convertor valutar). Bateria lui I550 este un model de 1200 mAh si rezista pana la 3 ore in modul de convorbire 2G, 2.6 ore in 3G si 160 de ore in standby (2G), respectiv 140 de ore (standby 3G). Lista de specificatii a acestui telefon se incheie cu functii ca Hands-free speakerphone, Voice Memo, Voice Mail, Mesaj SOS si Mobile Tracker, acestea din urma instiintand posesorul telefonului daca este introdus in handset un alt SIM decat cel utilizat de obicei.

Va reamintim ca prezenta hologramei HAT pe telefonul Samsung si bateria sa, ca si prezenta autocolantului galben pe cutia telefonului garanteaza originalitatea produsului Samsung original.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×