Telefonul Sharp WS011SH, acum in libertate

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.016 ori
<b>Telefonul Sharp WS011SH, acum in libertate</b>Uneori, terminalele pur si simplu nu se ridica la inaltimea imaginilor oferite initial de presa , dar in cazul acestui telefon, teoria nu se aplica, dupa cum puteti deduce privind poza urmatoare: Handsetul WS011SH Advanced/W-ZERO3 [es] produs de Sharp a...

Uneori, terminalele pur si simplu nu se ridica la inaltimea imaginilor oferite initial de presa , dar in cazul acestui telefon, teoria nu se aplica, dupa cum puteti deduce privind poza urmatoare:

Handsetul WS011SH Advanced/W-ZERO3 [es] produs de Sharp a fost disponibil in cadrul showului IFA, aratand la fel de bine expus ca si in materialele promotionale. Dotat cu un display touchscreen WVGA de 3 inch (VGA lat) si ruland sistemul de operare WIndows Mobile 6, telefonul poate fi considerat un HTc Vox care foloseste steroizi. Singura problema este faptul ca nu vom vedea niciodata acest terminal peste Ocean sau in Europa din cauza faptului ca include suport pentru conexiuni radio PHS, prezente in Japonia.

Este frustrant sa admiri un astfel de telefon in cadrul unei expozitii, stiind ca nu-l vei vedea niciodata intr-un magazin autohton, mai ales daca specificatiile sale tehnice sunt de top. In cazul acestui Sharp, ne indoim ca-l vom vedea sub alt nume, fiind lansat pe "Batranul Continent", deoarece un astfel de fenomen se aplica de obicei doar brandurilor mici. Singura consolare ar veni prin intermediul unei clone care sa preia toate feature-urile terminalului, oferindu-ne acelasi telefon la un pret redus, eventual made in China.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×