Telefonul SKY IM-S350 soseste cu un pad directional buclucas

1.411 ori
<b>Telefonul SKY IM-S350 soseste cu un pad directional buclucas</b>Ca si modelul IM-S300, care preceda handsetul de mai jos, SKY IM-S350 este destinat pietei coreene si soseste cu taste navigationale, care in loc sa imbunatateasca experienta utilizatorului, o fac infernala. Nu ne pronuntam imediat totusi... Este posibil...

Ca si modelul IM-S300, care preceda handsetul de mai jos, SKY IM-S350 este destinat pietei coreene si soseste cu taste navigationale, care in loc sa imbunatateasca experienta utilizatorului, o fac infernala.

Nu ne pronuntam imediat totusi... Este posibil ca utilizatorul sa se poata obisnui cu padul directional ciudat, dupa ce se "antreneaza" cateva minute. In cel mai rau caz, problemele care provin din lipsa de comoditate a tastelor vor servi drept protectie impotriva furtului. La urma urmei, ne-am obisnuit noi cu tastatura lui iPhone, de ce nu am face-o si in cazul lui IM-S350?

Telefonul soseste cu o carcasa de aluminiu, cu o grosime de 9.9 mm, iar pe lista sa de specificatii se afla un display QVGA, suport pentru televiziune mobila DMB si o camera de 2 megapixeli. Practic, avem de-a face cu un low-end incomod, al carui pret si data de lansare nu le cunoastem inca, dar ne imaginam ca handsetul nu ne va "seca" portofelul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×