LG VX9600, varianta Verizon Wireless descoperita pe site-ul FCC

Autor:  | Publicat în:  LG 1.649 ori
<b>LG VX9600, varianta Verizon Wireless descoperita pe site-ul FCC</b>Autoritatea americana care aproba toate terminalele mobile inainte de lansare, FCC a facut cu cateva zile in urma publice documentele care ofera detalii despre handsetul LG VX9600. Noul model va sosi prin Verizon Wireless si va oferi suport CDMA 850/1900,...

Autoritatea americana care aproba toate terminalele mobile inainte de lansare, FCC a facut cu cateva zile in urma publice documentele care ofera detalii despre handsetul LG VX9600.

Noul model va sosi prin Verizon Wireless si va oferi suport CDMA 850/1900, respectiv EVDO pentru transfer de date si Bluetooth A2DP. Mai multe informatii pot fi deduse din documentele FCC, dupa cum este si cazul lui Samsung T919, de asemenea dezvaluit publicului de catre aceeasi autoritate. LG VX9600 va sosi cu un MP3 player, un display LCD de 3 inchi (poate chiar touchscreen) si Bluetooth 2.1 + EDR.

Documentele oficiale mentioneaza si prezenta unei interfate grafice 3D, dar deocamdata nici LG, nici Verizon nu au anuntat acest terminal. Asteptam primele imagini spion cu telefonul, pentru a ne da seama daca avem de-a face cu un viitor hit sau nu. LG este printre putinele companii care au inregistrat profit in ultimul trimestru, in vreme ce restul producatorilor de telefoane au avut probleme din cauza crizei economice globale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×